TERMENI SI CONDITII

Folosirea site-ului www.firmestart.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati pe adresa de email info@firmestart.ro

1. Descriere

Firmestart.ro este un site, care ofera servicii de consultanta pentru infiintarea si modificarea unei firme la ONRC, servicii de contabilitate precum si alte servicii de consultanta conexe.

www.firmestart.ro este un serviciu administrat de EUROFIN EXPERT CONSULTING SRL, cu sediul social in Cluj-Napoca, Str. Septimiu Albini, nr 135-137, Judet Cluj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului J12/504/2013 , CUI 31244714.

2. Procesare Comada

Daca doriti sa comandati un serviciu, de pe site-ul www.firmestart.ro, trebuie sa completati formularul de contact cu datele solicitate si in cel mai scurt timp veti fi contactat de catre un consultant FirmeStart. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Documentelor necesare, in vederea prestarii serviciului solicitat, urmeaza a fi stabilite in functie de specificul situatiei si transmise in mod electronic sau fizic.

Orice solicitare din partea clientilor nu va fi considerata ca angajament al serviciilor nostre. Acest lucru se va intampla doar dupa semnarea contractului de prestari servicii si dupa achitarea onorariului prevazut in contract.

Serviciile vor putea fi prestate la sediul prestatorului cat si la sediu beneficiarului.

3. Plata Serviciilor

Toate preturile afisate sunt exprimate in Lei si sunt finale. Plata se poate realiza, doar dupa o discutie cu un reprezentant al firmestart.ro si dupa semnarea unui contract de prestari servcii, prin urmatoarele modalitati:

  • prin transfer bancar folosind datele: Eurofin Expert Consulting SRL, CUI: 31244714, Cont bancar deschis la Banca Transilvania, IBAN: RO05BTRLRONCRT0204555301
  • plata cu cardul prin intermediul procesatorului de plati  NETOPIA mobilPay un serviciu al NETOPIA Payments SRL inregistrata in Bucuresti RO15565496, J40/9170/2003 cont bancar RO92UGBI0000102009055, adresa Bd. Dimitrie Pompeiu 9 – 9A, cladirea 24, etaj 4, Sector 2, 020335. Eurofin Expert Consulting SRL nu proceseaza, nu stocheaza si nu are acces la datele dvs. de card

4. Competenta

Pentru serviciile dorite se va semna un contract de prestari servicii. Contractul, dintre noi si dvs., va fi guvernat de legea romana si se interpreteaza in conformitate cu reglementarile cu privire la aceasta. Orice neintelegeri se solutioneaza pe cale amiabila in maxim 10 zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

5. Politica de livrare

Livrarea serviciilor (documentul/documentele intocmite) se va face, prin intermediul postei electronice si/sau prin posta/servicii de curierat, la adresele indicate de benecifiar, in contractul de prestari servicii.

Consultanta se va realiza la sediul prestatorului, si/sau sediul beneficiarului, si/sau la orice alta locatie stabilita de comun acord, si/sau telefonic si/sau prin orice alta metoda de comunicare online, stabilite in de cumun acord in contractul de prestari servicii.

6. Politica de anulare

Anularea comenzii se va face conform contractului de prestari servicii, semnat de ambele parti (prestator si beneficiar).

In cazul in care se va efectua o plata cu cardul, inainte de semnarea contractului de prestari servicii, iar platitorul va solicita anularea comenzii si returnarea sumei platite, acesta din urma va transmite o solicitare in acest sens la adresa de email: info@firmestart.ro. In solicitare se va specifica minim: numele platitorului, suma platita, data platii si contul bancar pentru rambursarea banilor.

Rambursarea sumei achitate se va efectua in maxim 3 zile lucratoare.

7. Reclamatii

Pentru orice tip de reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de email: info@firmestart.ro.

8. Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura si toate informatiile de pe site-ul www.firmestart.ro sunt proprietatea exclusiva a Eurofin Expert Consulting SRL, cu sediul social in Cluj-Napoca, Str. Septimiu Albini, nr 135-137, Judet Cluj, si avand CUI 31244714 si J12/504/2013. Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul, datele, informatiile si materialele gasite pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al reprezentantului Eurofin Expert Consulting SRL.

9. Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Eurofin Expert Consulting SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii. Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determina neprocesarea/ anularea comenzii. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la info@firmestart.ro. Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la adresa de email mentionata anterior.

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele dvs. de identificare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dvs. sau din alte surse atunci cand deveniti clientul nostru, sau cand folositi serviciile noastre.

Prelucram datele personale pentru a va furniza servicii sau consultanta. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza pe executarea contractelor, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, dupa caz, pe consimtamantul dvs. daca v-ati manifestat optiunea in acest sens.

Pentru a va oferi servicii cat mai competitive, pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime este posibil sa va transmitem datele tale personale catre autoritati publice, organe judiciare, birouri notariale, consultanti externi, alte institutii financiar-bancare, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si alte categorii de destinatari, din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiului Economic European, asigurandu-ne insa intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor.

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficieatide drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor:

  • Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor personale;
  • Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
  • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care, ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altei persoane juridice;
  • Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

Va puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, prin transmiterea unei solicitari prin E-mail, la: info@firmestart.ro.

10. Alte mentiuni

Prezentele conditii se completeaza cu legislatia in vigoare. De asemenea, termenii si conditiile prezentate pe acest site pot fi modificate fara a exista o notificarea prealabila.